Fietskleding

Leden van RTFC kunnen via het bestelformulier eenvoudig een bestelling plaatsen voor fietskleding in ons tijdloze design en onze eigenzinnige clubkleuren. De kleding van fabrikant Bio-Racer heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als top-kwaliteit: uitstekende pasvorm, perfect draagcomfort en afstemt op onze eigen wensen.


Kleding bestellen

  1. Zorg dat je de maat van het kledingstuk kent dat je wilt aanschaffen. Maak hiervoor eventueel eerst een afspraak met de beheerder van de kleding.
  2. Vul op het bestelformulier alle kleding of accessoires in waarover je wilt kunnen beschikken, reken uit wat je verschuldigdt ben, controleer alles goed en lever het formulier in bij de beheerder.
  3. Maak ondertussen het verschuldigde bedrag van de fietskleding over op rekeningnummer NL70RABO0158528417 t.n.v. Penningmeester RTFC Delft 73.
  4. Wanneer de betaling ontvangen is, neemt de beheerder van de kleding met je contact op over de levering van de kleding.

Omdat de vereniging graag wil dat je in clubtenue rijdt, krijg je een korting van 75 Euro op je eerste 3-delige kledingset bestaande uit een shirt korte mouw, shirt lange mouw en korte broek met bretels.


Kledingvoorraad


RTFC heeft geen afspraken met een sportzaak die alles rondom de fietskleding verzorgt maar heeft de fietskleding in eigen beheer. We hanteren twee minimum voorraden:

De beheerder van de kleding bepaalt of kleding uit de voorraad geleverd wordt of niet.

Kleding die niet uit de voorraad geleverd wordt, zal bij de fabrikant besteld moeten worden. Om opstartkosten op de factuur te voorkomen wordt pas opdracht aan de fabrikant gegeven wanneer we een bestelling van meer dan 500 euro kunnen plaatsen. Na plaatsing van de bestelling is de doorlooptijd zes of acht weken (behoudens vakantie).