Nieuwsflits

Dinsdagmiddag 30 oktober werd op zorgboerderij "Buitengewoon" een cheque van Ä 396,50 door medewerkers van de Rabobank aan de RTFC overhandigd in het kader van de Rabobank Clubkas Campagne. Dit bedrag is uiteindelijk bestemd voor de zorgboerderij die spaart voor nog een electrisch ondersteunde duofiets.

Mede namens Marinel Buijs van de zorgboerderij (in het midden op de foto) hartelijk dank voor het stemmen.
Zie ook . . .


Welkom

RTFC Delft í73 is een groep van 50 enthousiaste fietsers die wekelijks in groepjes van 5 tot 15 fietsers verschillende tochten rijden. Naast een klein groepje recreatieve fietsers is de groep racefietsers opgedeeld in een A-, een B- en een C-groep. De A- en B-groep fietsen ongeveer dezelfde afstanden (80 - 120 km). Het verschil zit hier in de snelheid. De C-groep gaat minder ver en minder snel en gaat onder begeleiding van een ervaren fietser op pad. Meefietsen met de C-groep is een prima methode om op een rustige manier kennis te maken met onze vereniging, vooral als je nog geen ervaring hebt met het fietsen in een groep, of als je nog niet weet hoe ver en hoe snel je kan fietsen. Vandaaruit kan je doorstromen naar de B- of A-groep, maar je kan ook lekker op C niveau blijven fietsen. Het motto van de vereniging is "samen uit, samen thuis". We zijn er niet om elkaar "eraf" te rijden, maar om samen een mooie tocht te maken met een koffiestop halverwege en een gezamenlijke terugkeer in Delft. Dat betekent niet dat er niet flink wordt doorgetrapt en ook niet dat er geen tussentijdse sprintjes getrokken worden. De meeste leden zoeken in het fietsen behalve ontspanning namelijk ook een fysieke uitdaging. Ze willen flink bewegen om zodoende hun conditie en gezondheid op peil te houden of te verbeteren.


In de omgeving van Delft valt er genoeg te fietsen. Wat dacht je van een ritje naar Hoek van Holland, Hellevoetsluis, Katwijk, het Noorden, Schoonhoven. Mooie fietsroutes en prachtige landschappen: duinen, zee, rivieren, polders, molens en omwalde stadjes. Wat hebben we eigenlijk niet? Nou, heuvels en bergen bijvoorbeeld! Daarom fietsen onze leden graag elders in Nederland, vaak door aan tochten mee te doen die door andere clubs worden uitgeschreven. En we hebben jaarlijks een driedaagse uittocht met overnachtingen elders in Nederland. Ook in het buitenland wordt met regelmaat gefietst, bijvoorbeeld in BelgiŽ, Duitsland, Frankrijk, ItaliŽ, Spanje en Noorwegen.


Welkom! Ben je (m/v) op zoek naar een niet al te grote vereniging, en houd je van sportief fietsen met andere liefhebbers dan ben je bij ons op het goede adres. Als je daarnaast niet van onnodige drukte, formaliteiten en regeltjes houdt, zit je bij ons helemaal goed. Als je wilt, fiets dan een paar keer mee. Daarna beslis je of je lid wilt worden. Je kunt ook eerst bellen of mailen: zie bij bestuur. Of je meteen aanmelden: zie bij lid worden.